Ρούχα : Γυναικεία υπόθεση

Print Friendly and PDF


Αγαπητές μου φίλες Λαρισαίες, όπως φυσικά γνωρίζετε, η μόδα, περνά μέσα από την γυναικεία φιλαρέσκεια και ματαιοδοξία και πολύ καλά κάνει δηλαδή! Ξεκινώ λοιπόν την καταγραφή μου από το τι κυριαρχεί αυτή την εποχή στα καταστήματα  όπως ακριβώς το έζησα! 
Πάμε:


  •  Τζιν παντελόνια (κορυφαία αγορά φέτος)σε όλα τα χρώματα του μπλε και του γκρι για όλους τους σωματότυπους  για  όλα τα γούστα και κυρίως για όλα τα βαλάντια!
  • Πλεκτό παντού must του φετινού χειμώνα. Πλεκτές ζακέτες, πλεκτά πουλόβερ πλεκτά φορέματα σε ζεστά γήινα χρώματα για όλες τις ώρες. Πάρτε ένα!
  • Μαύρα κλασικά φορέματα, καμηλό παλτό(θεϊκά), γουνάκια σε γιλέκο και γούνες μακριές έτοιμες να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.
  • Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στη διαχρονική δαντέλα που πραγματικά ξυπνά ρομαντική διάθεση, τα αυστηρά, πάντα κλασικά ταγιέρ, τα υπέροχα, υπέροχα ,(τα λατρεύω ) λευκά πουκάμισα που μπορείς να φορέσεις με τα ΠΑΝΤΑ, και φυσικά τα φινετσάτα παντελόνια σε ίσια γραμμή που κολακεύουν απίστευτα το γυναικείο σώμα και που διατίθενται σε όλα τα χρώματα.
  •  Για το τέλος άφησα το ορισμό ,κατά την ταπεινή μου γνώμη, της γυναικείας φινέτσας κα θηλυκότητας: τα ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!  Χρωματικές παλέτες οι βιτρίνες σε απίθανα σχέδια από μπότες , μποτάκια, μπαλαρίνες και φυσικά  τις απόλυτες ψηλοτάκουνες  γόβες που πραγματικά έχουν απ ενοχοποιηθεί  τα τελευταία χρόνια στη Ελλάδα και φοριούνται πλέον με όλα!

Στείλτε μας τις απόψεις σας, τις παρατηρήσεις σας, τις προτάσεις σας! Μοιραστείτε μαζί μας όποια Protasi Agoras έχετε ό,τι σας έκανε εντύπωση ,ότι  θέλετε να ρωτήσετε!

2012-02-06