Editorial

Print Friendly and PDF
Η αγορά υλικών αγαθών, το γνωστό σε όλους μας shopping therapy, σίγουρα δεν έλυσε ποτέ αντικειμενικά και σοβαρά προβλήματα της ζωής μας.

Κατάφερε όμως, κατά περίπτωση και κατά διαστήματα, να αμβλύνει για λίγο, την σκληρή πολλές φορές καθημερινότητα μας ,να ξεχαστούμε δοκιμάζοντας πλήθος από ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και να βρεθούμε για ένα απόγευμα στα παρασκήνια , πάντα πρωταγωνιστές όμως, του θαυμαστού κόσμου της μόδας!


Και πιστέψτε με, δεν είναι απαραίτητο να αγοράζουμε χιλιάδες ευρώ σε ρούχα παπούτσια ή όλα αυτά που βλέπουμε στις βιτρίνες καθημερινά και  νιώθουμε έρωτα με την πρώτη ματιά, πιστεύοντας πως μόνο αγοράζοντας τα θα γίνουμε οι πιο ευτυχισμένοι πάνω στη γη (έρευνα μαζικών και συνεχών άσκοπων αγορών δίνει γρηγορότερα, από οτιδήποτε άλλο, αίσθηση ψυχικού κενού και θλίψης). Αρκεί μια μικρή ή ελάχιστη αγορά σε ότι μας πάει, επάνω μας ή στο "μάτι", στις ανάγκες μας ή στην ματαιοδοξία μας, για να μας αλλάξει, το πιστεύω αυτό, την διάθεση μας, την ματιά μας απέναντι στα πράγματα και γιατί όχι, να μας δώσει έστω μια πλασματική ευτυχία λίγων ημερών. Την έχουμε ανάγκη!

Με οδηγό λοιπόν αυτή την ευτυχία θα βολτάρουμε κάθε εβδομάδα στην αγορά της Λάρισας -την υπέροχη αυτή αγορά- και θα δοκιμάζουμε, θα αξιολογούμε, θα ξεχωρίζουμε και θα προτείνουμε όλα αυτά που μας άρεσαν ή δεν μας άρεσαν και τόσο, μας εντυπωσίασαν, μας αφορούν, τα χρειαζόμαστε, μας γλύκαναν την ψυχούλα μας και αξίζει να τα έχουμε στη ζωή μας πραγματικά ή υποκειμενικά.

Καλή αρχή μας...

2012-02-06