Πάντα Λαμπερές

Print Friendly and PDF
Πάντα πίστευα, και όσο περνάει ο καιρός το πιστεύω πιο πολύ, πως ο καλύτερος τρόπος να περιποιηθείς το πρόσωπό σου είναι :
  •         να τρέφεσαι σωστά και ισορροπημένα
  •         να πίνεις πολύ νερό
  •         να κοιμάσαι καλά

Και το σημαντικότερο όλων να είσαι καλά! Να έχεις καλή αυτό που λέμε ψυχολογία καλή και αυτό είναι κάτι που ζωγραφίζεται στο πρόσωπό μας.

Όπως επίσης όσο περνά ο καιρός πείθομαι όλο και περισσότερο και για αυτό που λέμε «είναι το κύτταρο τέτοιο , βρε  παιδί μου» είναι γραμμένη στο DNA  μια φυσική και κληρονομική  αντιγύρανση! Όλοι το έχουμε πει για κάποιες γυναίκες αυτό.

Φυσικά δε θέλω σε καμία περίπτωση να εννοηθεί πως είμαι  κατά των προϊόντων περιποίησης προσώπου. Το  αντίθετο. Είμαι πολύ υπέρ, θεωρώ όμως, πρωτεύοντα τα παραπάνω, όπως επίσης πιστεύω πως κάθε προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται με σύνεση και γνώση των αναγκών μας. 
Και επειδή το πρόσωπό μας πρέπει να είναι απόλυτα καθαρό  για να δεχτεί την κρέμα επάνω του και να κάνει τη «δουλειά» της δίνω δύο απαραίτητες περιποιήσεις πριν από όποιο προϊόν επιλέγετε να φοράτε στο πρόσωπό σας. Είναι ένα scrub  (πίλινγκ προσώπου και μία μάσκα θρέψης και λάμψης).

Όταν το πρόσωπο λάμπει, πιστέψτε με ,καμία ρυτίδα δεν είναι ικανή να το επισκιάσει.

1) SRCUB με αμυγδαλόψιχα και ζάχαρη.

Κάνετε σκόνη λίγα αμύγδαλα (βιταμίνη Ε) προσθέστε λίγη ζάχαρη και κάνετε ελαφρές  κινήσεις μασάζ στο πρόσωπο με λίγο νερό. Ξεπλένετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό και προχωρήστε στη μάσκα.

2) Μάσκα θρέψης και λάμψης.

Υλικά:
  • Ασπράδι ενός αυγού
  • Λίγες σταγόνες λεμονιού
  • Μια κουταλιά CORN FLAUR
  • Μία κουταλιά  μαγειρική  σόδα.

Απλώστε και αφήστε για ένα τέταρτο. Ξεπλύνετε  με κρύο νερό. Στη συνέχεια απλώστε την ενυδατική σας κρέμα. Τ ο SRUB μπορείτε να το κάνετε 2 με 3 φορές την εβδομάδα, την μάσκα 1.

Δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε!!!!!!

2012-02-21