Σας ευχαριστούμε…

Print Friendly and PDF

Στις 6 Μαρτίου 2012 η protasiagoras. blogspot. com κλείνει το πρώτο μήνα ύπαρξής της με προσφορές, ευκαιρίες και προτάσεις από όλο τον εμπορικό κόσμο της Λάρισας.

 Της  πόλης μας, έμποροι και  επιχειρήσεις από όλους τους χώρους και τα είδη κατανάλωσης επισκέφθηκαν το blog και
δήλωσαν τις προσφορές των ειδών τους. Αποτέλεσμα αυτής της  προσφοράς τους είναι να έχουμε καθημερινά αναρτήσεις  στο blog και η επισκεψιμότητα των καταναλωτών  να  έχει ξεπεράσει κάθε μας προσδοκία για τόσο νωρίς, φθάνοντας τις 3419 προβολές του protasiagoras. blogspot. com.

Ο κόσμος ενημερώνεται διαρκώς για ό,τι τον αφορά  μέσα από το blog χωρίς να χρειάζεται να διανύσει χιλιόμετρα και ώρες στην αγορά και ο επιχειρηματικός κόσμος κάνει γνωστά τα είδη του και τις προσφορές με ένα κλικ.

 Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την εμπιστοσύνη  που μας δείξατε και τόσο γρήγορα μας αναδείξατε στο πρώτο blog της τοπικής αγοράς που ΔΩΡΕΑΝ αναρτά όλες τις προσφορές της αγοράς.  Μας δίνετε μεγάλο κίνητρο να συνεχίσουμε και να επεκταθούμε σε οτιδήποτε αφορά τον πολίτη και το συμφέρον του, με αρχική επέκταση στην ενότητα εκπτωτικών κουπονιών,  όπου οι επιχειρήσεις προβάλουν εκπτωτικά κουπόνια και οι καταναλωτές εκτυπώνοντάς  τα μπορούν να τα κάνουν χρήση, όπως και στις ΔΩΡΕΑΝ αγγελίες όπου ο καθένας μπορεί να προσφέρει ή να ζητήσει οτιδήποτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας   στο protasiagoras@gmail.com και δώστε μας τις απόψεις σας, τις απορίες σας, τις δικές σας προτάσεις,  τα σχόλια σας και ό,τι άλλο θα μπορούσε να τονώσει την τοπική μας αγορά και  να εξυπηρετήσει οικονομικά και έξυπνα τον πολίτη.