Και μετά τα χιόνια….

Print Friendly and PDF


Καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα να έχουμε, και ας είναι  βροχερή! Αφού λοιπόν έλιωσαν και  τα χιόνια ευκαιρία για μια βόλτα στην αγορά της Λάρισας .Να χαζέψουμε λίγο τις βιτρίνες , να ξεχαστούμε!


Ο χειμώνας  είναι ακόμη εδώ, το ίδιο όμως και οι εκπτώσεις οι οποίες, πρέπει να παραδεχτώ, συνεχίζονται με εντυπωσιακά χαμηλές τιμές που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν το μείον 70% σε πολλά είδη, έχω εντυπωσιαστεί από την βόλτα μου και σήμερα έχω πολλές «Protaseis Agoras» για σας!

Εδώ  λοιπόν,  να τονίσω,  θα συνεχίσουμε την «Protasi Agoras» και μετά το τέλος των εκπτώσεων με όποια προσφορά «βγαίνει» στην πόλη της Λάρισας ώστε  να είστε ενήμεροι ανά πάσα στιγμή χωρίς να χρειάζεται να διανύσετε χιλιόμετρα!

Κι αν λοιπόν τα κάνατε τα ψώνια σας ή δεν ανήκετε στους αποφασιστικούς με την πρώτη ματιά αγοραστές ή τα οικονομικά σας είναι σε βαθύ κόκκινο αυτό τον καιρό μη σκάτε! 
Απολαύστε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης  και χαλαρώστε πίνοντας ένα καφέ! Γυρίστε σπίτι και έχουμε για σας  «Protasi Agoras» για τη ΓΥΝΑΙΚΑ , το ΠΑΙΔΙ την ΟΜΟΡΦΙΑ!!!!!!!

Να φροντίζετε τον εαυτό σας και να μην λυγίζετε με ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!

 ΤΑ ΛΕΜΕ!!

2012-02-06